Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Harde diskusjoner i Dagbladet om boikott av VM i Qatar – drar til VM

Idrettspolitikk.no: ABC Nyheter sier til Journalisten.no at avisa har besluttet å boikotte VM i fotball i Qatar. Idrettspolitikk.no erfarer at det var sterke diskusjoner i Dagbladet i vår om å gjøre det samme. Men de reiser allikevel til mesterskapet og dekker det på vanlig måte.

Idrettspolitikk.no: ABC Nyheter sier til Journalisten.no at avisa har besluttet å boikotte VM i fotball i Qatar. Idrettspolitikk.no erfarer at det var sterke diskusjoner i Dagbladet i vår om å gjøre det samme. Men de reiser allikevel til mesterskapet og dekker det på vanlig måte.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT