Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Danmarks landslag følger etter Tromsø IL – lanserer Qatar-drakt som levende sørgebind

Idrettspolitikk.no: For en uke siden lanserte Hummel og Det danske fotballforbundet (DBU) draktene som det danske landslaget skal bruke under VM i Qatar. Mange stusset over tredjedrakta som var helt svart. Nå har de avslørt hva som ligger bak dette draktvalget. Og de får skryt av Tromsø IL.

Idrettspolitikk.no: For en uke siden lanserte Hummel og Det danske fotballforbundet (DBU) draktene som det danske landslaget skal bruke under VM i Qatar. Mange stusset over tredjedrakta som var helt svart. Nå har de avslørt hva som ligger bak dette draktvalget. Og de får skryt av Tromsø IL.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT