Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Lise Klaveness på tysk Qatar-konferanse – Qatars ambassadør ble irritert og nedlatende

Idrettspolitikk.no: To måneder før fotball-VM i Qatar starter arrangerte Det tyske fotballforbundet (DFB) en konferanse om menneskerettigheter. Der var også fotballpresident Lise Klaveness til stede sammen med Qatars Tysklands-ambassadør. Ambassadøren ble tydelig irritert på det Lise Klaveness sa og kalte henne etterpå for «unge dame».

Idrettspolitikk.no: To måneder før fotball-VM i Qatar starter arrangerte Det tyske fotballforbundet (DFB) en konferanse om menneskerettigheter. Der var også fotballpresident Lise Klaveness til stede sammen med Qatars Tysklands-ambassadør. Ambassadøren ble tydelig irritert på det Lise Klaveness sa og kalte henne etterpå for «unge dame».

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT