Annonsere her
spot_img

IOC-medlem Gerhard Heibergs mange møter med Vladimir Putin

Idrettspolitikk.no: Det siste året har det vært mye blest om Gerhard Heibergs tette kontakt med mektige personer i det kinesiske kommunistpartiet og om hans rolle for å få i stand Idrettsavtalen mellom Norge og Kina i 2017. Han har også jevnlig hatt kontakt med Russlands president Vladimir Putin.

Det siste året har det vært mye blest om Gerhard Heibergs tette kontakt med mektige personer i det kinesiske kommunistpartiet og om hans rolle for å få i stand Idrettsavtalen mellom Norge og Kina i 2017. Han har også jevnlig hatt kontakt med Russlands president Vladimir Putin.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT