Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Familie- og kulturkomiteens leder nominerer Kina-kritisk basketballspiller til Nobels fredspris

Idrettspolitikk.no: Enes Kanter Freedom er en kontroversiell basketballspiller med sin sterke Kina-kritikk og denne uka kunne han på Twitter fortelle at han var nominert til Nobels fredspris. Det er Venstres Grunde Almeland som står bak nominasjonen.

Idrettspolitikk.no: Enes Kanter Freedom er en kontroversiell basketballspiller med sin sterke Kina-kritikk og denne uka kunne han på Twitter fortelle at han var nominert til Nobels fredspris. Det er Venstres Grunde Almeland som står bak nominasjonen.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT