Fotball

Nå skal UEFA skape supporterentusiasme med kryptovaluta

Idrettspolitikk.no. Den ene dagen sender UEFA ut en pressemelding om gratisbilletter til alle europacupfinalene for kvinner og menn, den andre dagen inngår de en sponsoravtale med et kryptoselskap som kan tappe supportere for penger. Det skaper forvirring blant supportere i Europa.

Stor begeistring for gratisbilletter

Det vakte stor begeistring blant europeiske fotballsupportere da UEFA denne uken sendte ut en pressemelding om at finalelagene i de tre europacupfinalene for herrer og i Champions League for kvinner skulle få gratisbilletter til å dele ut til sine mest lojale supportere.

Samtidig meddelte UEFA at prisen på de laveste billettkategoriene skulle fryses på 2020-nivå fram til 2024.

Det skal i år deles ut 10.000 gratisbilletter til finalelagene i Champions League (5.000 til hver klubb), 8.000 billetter til finalelagene i Europa League (4.000 til hver klubb) og 6.000 billetter til hvert av finalelagene i Europa Conference League (3.000 til hver klubb).

Til kvinnenes Champions League-finale deles det ut 6.000 gratisbilletter (3.000 til hver klubb).

UEFA skriver at b

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: