Frontrunner Publishing
spot_img

«Hvorfor bygge et milliard-prosjekt og ende opp med et dårligere aktivitetstilbud?»

DEBATT: I 2018 spratt vi champagne-korkene for planene om et nytt gigantanlegg med nye skoler, fotballbaner og hallflater skulle bygges på Haugerud i Oslo. Nå er jeg jeg sint og skuffa fordi bystyret går imot sitt eget vedtak.

DEBATT: I 2018 spratt vi champagne-korkene for planene om et nytt gigantanlegg med nye skoler, fotballbaner og hallflater skulle bygges på Haugerud i Oslo. Nå er jeg jeg sint og skuffa fordi bystyret går imot sitt eget vedtak.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT