Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

VALG 2021: E-sport den nye hjertesaken til norske partier

Idrettspolitikk.no: En gjennomgang av partiprogrammene til partiene som vil få representanter på Stortinget viser at partiene prioriterer idretten og idrettspolitikken forskjellig, men på ett område har alle partier stor omtanke: E-sport.

Idrettspolitikk.no: En gjennomgang av partiprogrammene til partiene som vil få representanter på Stortinget viser at partiene prioriterer idretten og idrettspolitikken forskjellig, men på ett område har alle partier stor omtanke: E-sport.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT