Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Qatar-utvalget skjønner ikke hvordan FIFA fungerer»

KOMMENTAR: Det eneste som var overraskende med Qatar-utvalgets rapport var at Tom Høgli ikke lenger støtter en boikott av fotball-VM av Qatar i 2022. Det er nemlig lite nytt i rapporten som utvalgsleder Sven Mollekleiv overrakte fotballpresident Terje Svendsen 18. mai.

KOMMENTAR: Det eneste som var overraskende med Qatar-utvalgets rapport var at Tom Høgli ikke lenger støtter en boikott av fotball-VM av Qatar i 2022. Det er nemlig lite nytt i rapporten som utvalgsleder Sven Mollekleiv overrakte fotballpresident Terje Svendsen 18. mai.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT