Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«IOC syns ikke fascisme er så farlig»

KOMMENTAR: På ettårsdagen for åpningen av det koronautsatte sommer-OL i Tokyo lanserte IOC kampanjen Stronger Together. Det skapte reaksjoner og viser at den mektige organisasjonen er i utakt med omgivelsene rundt seg.

KOMMENTAR: På ettårsdagen for åpningen av det koronautsatte sommer-OL i Tokyo lanserte IOC kampanjen Stronger Together. Det skapte reaksjoner og viser at den mektige organisasjonen er i utakt med omgivelsene rundt seg.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT