Del dette:TweetE-post

Johann Olav Koss nominert som 2. visepresidentkandidat i NIF: – Blir spennende å komme hjem og jobbe for å styrke norsk idrett!

Det sier skøytelegende Johann Olav Koss til Idrettspolitikk.no etter at det ble kjent at valgkomitéen i NIF har innstil ham som kandidat til å bli 2. visepresident. Sven Mollekleiv er nominert som president.

LES OGSÅ: Nyhet: Idrettspresident Tom Tvedt vraket av valgkomitéen: – Jeg er veldig skuffet!

– Det er utrolig viktig å jobbe med internasjonalt arbeid framover og utarbeide en felles norsk plattform som beskriver det norsk idretts står for og å jobbe med påvirkning av internasjonal idrett, skriver han i en WhatsApp-melding til Idrettspolitikk.no.

– Og det blir veldig spennende å komme hjem og jobbe med det norske idrettsstyret og med norsk idrett for å styrke norsk idrett.

Koss tar et forbehold om at han først må velges før han kan slippe jubelen løs.

– Jeg er også veldig imponert over Sven Mollekleivs interesser og holdning.

Valgkomiteen la også frem sin innstilling til hvordan idrettsstyret skal se ut videre.

Elisabeth Faret er innstilt som kandidat til 1. visepresident. Sebastian Henriksen, Sondre Sande Gullord, Zaineb Al Samari og Vibecke Sørensen innstilles som styremedlemmer for en fireårsperiode. Ole Jørstad, Erik Unaas, Astrid Sandbu og Sara Stokken Rott innstilles for to år.

– Vi har innstilt fire kandidater som er 31 år eller yngre. Begrunnelsen er at de med sin erfaring kan være tydelige på innholdet i forventningene om fornying og utvikling av organisasjonen, sier Anne Irene Myhr i følge Aftenposten.

Likte du artikkelen? Gi et frivillig bidrag til Idrettspolitikk.no på Vipps til 95754675.

Ta kontakt hvis du ønsker å bruke innhold fra bloggen eller har tips: aselliaas@gmail.com.

Følg Idrettspolitikk.no på Facebook: https://www.facebook.com/idrettspolitikk/

Saken blir oppdatert