Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Ulvefeiring» har skapt diplomatisk konflikt mellom Tyskland og Tyrkia: – Har ingenting å gjøre på våre stadioner

Idrettspolitikk.no: Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan avlyste et besøk i Aserbajdsjan og hastet istedenfor til Tyskland for å se Tyrkias EM-kvartfinale mot Nederland. Dette som et svar på utestengelsen av Merih Demiral for «ulvefeiring» i kampen mot Østerrike. «Ulvefeiringen» har skapt diplomatiske problemer mellom Tyskland og Tyrkia.

Idrettspolitikk.no: Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan avlyste et besøk i Aserbajdsjan og hastet istedenfor til Tyskland for å se Tyrkias EM-kvartfinale mot Nederland. Dette som et svar på utestengelsen av Merih Demiral for «ulvefeiring» i kampen mot Østerrike. «Ulvefeiringen» har skapt diplomatiske problemer mellom Tyskland og Tyrkia.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT