Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Anerkjente eksperter krever at FIFA presser Saudi-Arabia til å innføre minimumsstandarder før de får fotball-VM – les hele dokumentet her

Idrettspolitikk.no: Presset mot FIFA for å få Saudi-Arabia til å iverksette omfattende menneskerettighetsreformer før de får fotball-VM i 2034 øker. Nå har tre anerkjente eksperter sendt inn et forslag på 22 sider til FIFA om krav de bør sette før tildelingen skjer. Les hele dokumentet på Idrettspolitikk.no.

Idrettspolitikk.no: Presset mot FIFA for å få Saudi-Arabia til å iverksette omfattende menneskerettighetsreformer før de får fotball-VM i 2034 øker. Nå har tre anerkjente eksperter sendt inn et forslag på 22 sider til FIFA om krav de bør sette før tildelingen skjer. Les hele dokumentet på Idrettspolitikk.no.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT