Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Forskningsrapport: – Snøen og skiføret uteblir i større og større grad der de fleste bor

Idrettspolitikk.no: En ny forskningsrapport om snøforholdene og skiføret på Innlandet viser at sesongen for skiløyper basert på natursnø har blitt kortere, spesielt de siste 30-40 årene. Antall timer med mulig snøproduksjon før jul er redusert betydelig, spesielt etter årtusenskiftet, viser rapporten. Dette føyer seg inn i en europeisk trend.

Idrettspolitikk.no: En ny forskningsrapport om snøforholdene og skiføret på Innlandet viser at sesongen for skiløyper basert på natursnø har blitt kortere, spesielt de siste 30-40 årene. Antall timer med mulig snøproduksjon før jul er redusert betydelig, spesielt etter årtusenskiftet, viser rapporten. Dette føyer seg inn i en europeisk trend.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT