Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Kristoffer Vatshaug ny leder i NISO – skal sørge for ryddige arbeidsforhold for alle utøvere

Idrettspolitikk.no: Nyvalgt leder i Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon (NISO) skal sørge for at utøvere i fotball, håndball, ishockey og individuelle idretter har ryddige arbeidsforhold. Som Molde-spiller kjente han på kroppen hvordan det var å kjempe for utøvernes rettigheter.

Idrettspolitikk.no Nyvalgt leder i Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon (NISO) skal sørge for at utøvere i fotball, håndball, ishockey og individuelle idretter har ryddige arbeidsforhold. Som Molde-spiller kjente han på kroppen hvordan det var å kjempe for utøvernes rettigheter.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT