Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Klaveness tilbake fra Qatar: –  FIFA har ikke fulgt opp noen av løftene sine ennå

Idrettspolitikk.no: Fotballpresident Lise Klaveness og generalsekretær Karl-Petter Løken er tilbake fra en snarvisitt i Qatar. Til Idrettspolitikk.no sier Klaveness at FIFA ikke har fulgt opp noe av det de har lovet i Qatar. Og at NFF nå begynner arbeidet med å få FIFA til å påvirke Saudi-Arabia.

Idrettspolitikk.no: Fotballpresident Lise Klaveness og generalsekretær Karl-Petter Løken er tilbake fra en snarvisitt i Qatar. Til Idrettspolitikk.no sier Klaveness at FIFA ikke har fulgt opp noe av det de har lovet i Qatar. Og at NFF nå begynner arbeidet med å få FIFA til å påvirke Saudi-Arabia.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT