Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

«Vær på vakt når du leser nyheter. Også om Emil Iversen»

KOMMENTAR: Medielandskapet blir mer og mer uoversiktlig og det gjør oss mer sårbare for falske nyheter og påvirkning fra aktører som vi før kanskje kunne stole på. Etterspillet etter Emil Iversens kommentarer til Nettavisen om russisk langrenn på Beitostølen er et godt eksempel på det.

KOMMENTAR: Medielandskapet blir mer og mer uoversiktlig og det gjør oss mer sårbare for falske nyheter og påvirkning fra aktører som vi før kanskje kunne stole på. Etterspillet etter Emil Iversens kommentarer til Nettavisen om russisk langrenn på Beitostølen er et godt eksempel på det.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT