Frontrunner Publishing
spot_img

Finansministeren ønsker å arrangere vinter-OL sammen med Sverige

Idrettspolitikk.no: Senterpartiet (Sp) gikk i 2021 til valg på at de ønsket vinter-OL til Norge i 2034. Nå kan de delvis få viljen sin, men allerede i 2030. Sverige har nemlig pekt ut Norge som arrangør av skøyteøvelsene i sin OL-søknad for 2030. Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) er positiv til forslaget.

Idrettspolitikk.no: Senterpartiet (Sp) gikk i 2021 til valg på at de ønsket vinter-OL til Norge i 2034. Nå kan de delvis få viljen sin, men allerede i 2030. Sverige har nemlig pekt ut Norge som arrangør av skøyteøvelsene i sin OL-søknad for 2030. Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) er positiv til forslaget.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT