Annonsere her
spot_img

Fjernet Infantino-kritisk kommentar etter brev fra FIFA: – Det var ubehagelig

Idrettspolitikk.no: Dagen etter at fristen for å melde sin interesse for å søke fotball-VM i 2034 gikk ut, og det var klart at Saudi-Arabia er den eneste kandidaten som søker mesterskapet, skrev den belgiske freelancejournalisten Samindra Kunti en kritisk kommentar om FIFA-president Gianni Infantino og VM-prosessen i den amerikanske nettavisen Forbes. Dagen etter var kommentaren fjernet.

Idrettspolitikk.no: Dagen etter at fristen for å melde sin interesse for å søke fotball-VM i 2034 gikk ut, og det var klart at Saudi-Arabia er den eneste kandidaten som søker mesterskapet, skrev den belgiske freelancejournalisten Samindra Kunti en kritisk kommentar om FIFA-president Gianni Infantino og VM-prosessen i den amerikanske nettavisen Forbes. Dagen etter var kommentaren fjernet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT