Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Newcastles styreformann seiler opp som verdens mektigste idrettspolitiker

Idrettspolitikk.no: En ny studie viser at Newcastles styreformann Yasir Al-Rumayyan kan kalles verdens mektigste idrettspolitiker. Studien er foretatt av Play the Game og de har funnet fram til 314 saudiske sponsoravtaler – over 100 av dem internasjonale. Al-Rumayyan har en finger med i spillet i mange av dem og har hånden på rattet i de største avtalene.

Idrettspolitikk.no: En ny studie viser at Newcastles styreformann Yasir Al-Rumayyan kan kalles verdens mektigste idrettspolitiker. Studien er foretatt av Play the Game og de har funnet fram til 314 saudiske sponsoravtaler – over 100 av dem internasjonale. Al-Rumayyan har en finger med i spillet i mange av dem og har hånden på rattet i de største avtalene.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT