Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Dagsavisen felt i PFU for artikkel om rasisme på Norway Cup

Idrettspolitikk.no. Dagsavisen publiserte anklager om rasistiske tilrop mot barn uten at de som ble anklaget, fikk mulighet til å forsvare seg og brøt dermed punkt 3.2 og 4.14 i Vær varsom-plakaten, skriver PFU i en kjennelse som kom denne uka. De rasistiske tilropene skal ha kommet under en kamp på Norway Cup sommeren 2023.

Idrettspolitikk.no. Dagsavisen publiserte anklager om rasistiske tilrop mot barn uten at de som ble anklaget, fikk mulighet til å forsvare seg og brøt dermed punkt 3.2 og 4.14 i Vær varsom-plakaten, skriver PFU i en kjennelse som kom denne uka. De rasistiske tilropene skal ha kommet under en kamp på Norway Cup sommeren 2023.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT