Frontrunner Publishing
spot_img

Utenlandsk pengespill-reklame borte fra norske TV-skjermer

Idrettspolitikk.no: Fra og med januar 2023 er reklame for utenlandske pengespill helt borte fra norske skjermer, viser ny oversikt fra Medietilsynet. Stans av TV-reklame og bankenes stopp av innskudd og utbetaling fra pengespill som ikke har tillatelse i Norge, skal være noe av årsaken. Kulturministeren mener det har ført til færre spillavhengige.

Idrettspolitikk.no: Fra og med januar 2023 er reklame for utenlandske pengespill helt borte fra norske skjermer, viser ny oversikt fra Medietilsynet. Stans av TV-reklame og bankenes stopp av innskudd og utbetaling fra pengespill som ikke har tillatelse i Norge, skal være noe av årsaken. Kulturministeren mener det har ført til færre spillavhengige.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT