Annonsere her
spot_img

Langrennssjefen mener de har gitt et godt tilbud – Klæbo krever flere fridager

Langrennssjef Espen Bjervig slår tilbake mot Johannes Høsflot Klæbo og forhandlingene med Norges Skiforbund. Han kaller det en «unik» avtale. Johannes Høsflot Klæbo sier han har ikke brukt mye energi på striden med Norges Skiforbund. En avtale lar vente på seg bare uker før verdenscupstarten.

Langrennssjef Espen Bjervig slår tilbake mot Johannes Høsflot Klæbo og forhandlingene med Norges Skiforbund. Han kaller det en «unik» avtale. Johannes Høsflot Klæbo sier han har ikke brukt mye energi på striden med Norges Skiforbund. En avtale lar vente på seg bare uker før verdenscupstarten.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT