Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Fotballforbundet har punget ut millionbeløp for sluttpakker og gitt Riise fagsjefstilling som ikke er utlyst

Norges Fotballforbund gikk med 40 millioner kroner i minus i fjor, men må likevel punge ut for sluttpakker, skriver VG. I tillegg innrømmer NFF at fagsjefstillingen som Hege Riise skal inn i etter nyttår aldri har vært utlyst.

I august opphørte tidligere landslagssjef Martin Sjögrens sluttpakke bare for å bli avløst av sluttpakken til hans etterfølger Hege Riise. 40 millioner i sluttpakker Hun mottar sluttpakken etter at hun måtte gå som landslagstrener for fotballkvinnene fredag. Den løper ut neste år. I tillegg begynner hun fra årsskiftet i en nyopprettet stilling som fagsjef i forbundet. Regnskapet for 2022 viste at kvinnelandslaget gikk nesten 10 millioner kroner over sitt budsjett. Totalt gikk NFF nesten 40 millioner kroner i minus i fjor, skriver VG. NFFs generalsekretær […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT