Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Sebastian Coe smisker med Orban slik han gjorde med Lukasjenko og Aliev»

KOMMENTAR: Fra et sportslig ståsted var sikkert friidretts-VM i Budapest i Ungarn en stor suksess. Det ble solgt ca. 400.000 billetter og en milliard så sendingene på TV. Det har fått presidenten i Det internasjonale friidrettsforbundet (WA), Sebastian Coe til å ta fram superlativene og skryte av Ungarns sterke mann, statsminister Viktor Orban. Coe mener Orban er klar for sommer-OL i 2036.

Det er ingen tvil om at den mektige friidrettspresidenten Sebastian Coe ønsker å bli IOC-president. Nåværende IOC-president Thomas Bach er inne i sin siste periode og selv om det ennå ikke er lansert noen etterfølgere, seiler Coe opp som favoritt.  Neste IOC-president? Og skulle han ta over for Bach i 2025 (som ifølge IOC-charteret må gå av da) er det han som får ansvaret for å velge OL-vertskap i 2036. Forholdet mellom Coe og Bach har lenge vært anstrengt, og det førte blant annet til […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT