Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

FIFA-presidenten nektet politieskorte til VM-kamper

Idrettspolitikk.no: Politiet i New Zealand og Australia har begge nektet Gianni Infantino politieskorte til kamper etter at FIFA har bedt om spesialbehandling for presidenten. Begrunnelsen for avslaget er at det har uheldig påvirkning på omgivelsene.

Idrettspolitikk.no: Politiet i New Zealand og Australia har begge nektet Gianni Infantino politieskorte til kamper etter at FIFA har bedt om spesialbehandling for presidenten. Begrunnelsen for avslaget er at det har uheldig påvirkning på omgivelsene.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT