Frontrunner Publishing
spot_img

ANALYSE: Søkelyset på migrantarbeiderne i Qatar er borte – men ikke problemene

Idrettspolitikk.no: Det meste som skrives om Qatar i disse dager dreier seg om at en milliardær fra Qatar kan ende opp med å kjøpe fotballklubben Manchester United. Migrantarbeidersituasjonen virker glemt av media, som før fotball-VM sa de tok menneskerettighetsbrudd i VM-landet på alvor. Men problemene i Qatar er ikke borte. De er faktisk verre for dem som fortsatt befinner seg der, og det er ikke uventet.

Idrettspolitikk.no: Det meste som skrives om Qatar i disse dager dreier seg om at en milliardær fra Qatar kan ende opp med å kjøpe fotballklubben Manchester United. Migrantarbeidersituasjonen virker glemt av media, som før fotball-VM sa de tok menneskerettighetsbrudd i VM-landet på alvor. Men problemene i Qatar er ikke borte. De er faktisk verre for dem som fortsatt befinner seg der, og det er ikke uventet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT