Annonsere her
spot_img

Trettebergstuen med på nok et Russland-opprop – IOC-presidenten kritiserer statlig innblanding

Idrettspolitikk.no: Under et besøk i Kina for å oppsummere vinter-OL i Beijing 2022, sammen med blant andre Kinas statsminister Li Qiang, gikk IOC-president Thomas Bach nok en gang til angrep på statlige myndigheter som blander seg inn i debatten om russere og belarusere skal få delta i OL i Paris i 2024. IOC-presidentens kritikk kommer tre dager etter at 36 ministere signerte på nok et opprop til IOC, deriblant kulturminister Anette Trettebergstuen.

Idrettspolitikk.no: Under et besøk i Kina for å oppsummere vinter-OL i Beijing 2022, sammen med blant andre Kinas statsminister Li Qiang, gikk IOC-president Thomas Bach nok en gang til angrep på statlige myndigheter som blander seg inn i debatten om russere og belarusere skal få delta i OL i Paris i 2024. IOC-presidentens kritikk kommer tre dager etter at 36 ministere signerte på nok et opprop til IOC, deriblant kulturminister Anette Trettebergstuen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT