Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«KOMMENTAR: Idrettsledere av vår tid?»

Kigali/Oslo (Idrettspolitikk.no): FIFA-president Gianni Infantino skjeller ut pressen og tillater stort sett vennligsinnede spørsmål når han lar journalister komme til. IOC-president Thomas Bach har ikke svart på spørsmål fra pressen på tre år. Sender du dem spørsmål på epost får du enten intetsigende svar fra en kommunikasjonsrådgiver eller du blir truet med advokater. Hva slags ledere er dette?

Kigali/Oslo (Idrettspolitikk.no): FIFA-president Gianni Infantino skjeller ut pressen og tillater stort sett vennligsinnede spørsmål når han lar journalister komme til. IOC-president Thomas Bach har ikke svart på spørsmål fra pressen på tre år. Sender du dem spørsmål på epost får du enten intetsigende svar fra en kommunikasjonsrådgiver eller du blir truet med advokater. Hva slags ledere er dette?

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT