Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Qatar åpnet veien for Saudi-Arabia i Premier League – nå er det omvendt»

KOMMENTAR: Qatar har akkurat landet etter et fotball-VM som – for dem – var en knallsuksess. Nå sikler de på Manchester United. Greier de å dra i land Manchester-klubben vil det komme på en solid andreplass på Qatars liste over erobringer i internasjonal idrett. Og skulle det skje er det Saudi-Arabia som – ironisk nok – er nøkkelen til suksess.

KOMMENTAR: Qatar har akkurat landet etter et fotball-VM som – for dem – var en knallsuksess. Nå sikler de på Manchester United. Greier de å dra i land Manchester-klubben vil det komme på en solid andreplass på Qatars liste over erobringer i internasjonal idrett. Og skulle det skje er det Saudi-Arabia som – ironisk nok – er nøkkelen til suksess.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT