Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Qatargate: Arbeidsdepartementet i Qatar ga ut skryterapport – fem er nå koblet til korrupsjon

Idrettspolitikk.no: En av de største korrupsjonsskandalene i EUs historie er nå under opprulling. Og sentralt i etterforskningen er Qatar. I oktober 2022, like før fotball-VM, ga Arbeidsdepartementet i Qatar ut en skryterapport om utviklingen i landet. Der figurerer fem personer som er knyttet til korrupsjonsskandalen.

Idrettspolitikk.no: En av de største korrupsjonsskandalene i EUs historie er nå under opprulling. Og sentralt i etterforskningen er Qatar. I oktober 2022, like før fotball-VM, ga Arbeidsdepartementet i Qatar ut en skryterapport om utviklingen i landet. Der figurerer fem personer som er knyttet til korrupsjonsskandalen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT