Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Skroter ishockey-VM i Norge i 2027: – Syltynn begrunnelse

Idrettspolitikk.no: Norges ishockeyforbund (NIHF) trakk onsdag 21. desember søknaden om å arrangere ishockey-VM i Bærum og Trondheim i 2027. Årsaken er at Kultur- og likestillingsdepartementet (KUD) ikke ga 80 millioner i støtte. I avslaget, som Idrettspolitikk.no har fått tilgang til, legges det vekt på at pengene ikke skal brukes til å bygge eller rehabilitere anlegg.

Idrettspolitikk.no: Norges ishockeyforbund (NIHF) trakk onsdag 21. desember søknaden om å arrangere ishockey-VM i Bærum og Trondheim i 2027. Årsaken er at Kultur- og likestillingsdepartementet (KUD) ikke ga 80 millioner i støtte. I avslaget, som Idrettspolitikk.no har fått tilgang til, legges det vekt på at pengene ikke skal brukes til å bygge eller rehabilitere anlegg.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT