Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

FIFA-presidentens stormaktsgalskap – nå skal han gjenvelges

Idrettspolitikk.no/Ekstra Bladet: FIFA-president Gianni Infantino ønsker i stadig større grad å bli oppfattet som en statsleder, og han har en tendens til å menge seg med de mest autoritære lederne i verdenspolitikken. Denne uken ble det kjent at han ikke får noen motkandidater under presidentvalget i mars, som foregår i Kigali i Rwanda. Det kan bety mer lefling med totalitære krefter.

Idrettspolitikk.no/Ekstra Bladet: FIFA-president Gianni Infantino ønsker i stadig større grad å bli oppfattet som en statsleder, og han har en tendens til å menge seg med de mest autoritære lederne i verdenspolitikken. Denne uken ble det kjent at han ikke får noen motkandidater under presidentvalget i mars, som foregår i Kigali i Rwanda. Det kan bety mer lefling med totalitære krefter.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT