Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Sterkt oppgjør med seg selv og journalistikken om VM i Qatar»

BOKANMELDELSE: TV4 og Fotbollskanalen.ses Olof Lundh er en av de mest produktive journalistene i Norden og han er en av de få som tør og vil diskutere journalisters rolle i samfunnet, og han innrømmer feil hvis feil er begått. Det er boken hans Templet i öknen. Så köpte Qatar världens största sport et godt eksempel på.

BOKANMELDELSE: TV4 og Fotbollskanalen.ses Olof Lundh er en av de mest produktive journalistene i Norden og han er en av de få som tør og vil diskutere journalisters rolle i samfunnet, og han innrømmer feil hvis feil er begått. Det er boken hans Templet i öknen. Så köpte Qatar världens största sport et godt eksempel på.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT