Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Ny bok: Kina-saken en verkebyll i konflikten mellom Clas Brede Bråthen og Skiforbundet

Idrettspolitikk.no: For ett år siden var Clas Brede Bråthen i en mediakonflikt uten like, med skipresident Erik Røste og generalsekretær i Skiforbundet Ingvild Bretten Berg. En av konfliktene dreide seg om det enorme tapet hoppsporten fikk i forbindelse med samarbeidet med det kinesiske hoppforbundet i tilknytning til OL i Beijing. Det avsløres i boka Clas Brede Hoppsjel som kommer ut denne uka.

Idrettspolitikk.no: For ett år siden var Clas Brede Bråthen i en mediakonflikt uten like, med skipresident Erik Røste og generalsekretær i Skiforbundet Ingvild Bretten Berg. En av konfliktene dreide seg om det enorme tapet hoppsporten fikk i forbindelse med samarbeidet med det kinesiske hoppforbundet i tilknytning til OL i Beijing. Det avsløres i boka Clas Brede Hoppsjel som kommer ut denne uka.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT