Annonsere her
spot_img

Ny bok: Kina-saken en verkebyll i konflikten mellom Clas Brede Bråthen og Skiforbundet

Idrettspolitikk.no: For ett år siden var Clas Brede Bråthen i en mediakonflikt uten like, med skipresident Erik Røste og generalsekretær i Skiforbundet Ingvild Bretten Berg. En av konfliktene dreide seg om det enorme tapet hoppsporten fikk i forbindelse med samarbeidet med det kinesiske hoppforbundet i tilknytning til OL i Beijing. Det avsløres i boka Clas Brede Hoppsjel som kommer ut denne uka.

Idrettspolitikk.no: For ett år siden var Clas Brede Bråthen i en mediakonflikt uten like, med skipresident Erik Røste og generalsekretær i Skiforbundet Ingvild Bretten Berg. En av konfliktene dreide seg om det enorme tapet hoppsporten fikk i forbindelse med samarbeidet med det kinesiske hoppforbundet i tilknytning til OL i Beijing. Det avsløres i boka Clas Brede Hoppsjel som kommer ut denne uka.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT