Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Per Bredesen rørte mange – nå er han død 91 år gammel»

MINNEORD: Per Bredesen rørte mange. Meg som ung fotballentusiast, italienerne, norske fotballidioter og eksperter, min gode russiske venn og barnebarnet mitt som deltok i hans egen fotballturnering i Horten. Det er i sannhet en stor fotballegende som nå er død i en alder av 91 år.

MINNEORD: Per Bredesen rørte mange. Meg som ung fotballentusiast, italienerne, norske fotballidioter og eksperter, min gode russiske venn og barnebarnet mitt som deltok i hans egen fotballturnering i Horten. Det er i sannhet en stor fotballegende som nå er død i en alder av 91 år.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT