Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Landslagsspillerne i Iran kan gjøre en forskjell»

GJESTEKOMMENTAR: Landslaget i fotball har nå gitt sin støtte i kampen for kvinners frihet i Iran, et land der kvinner nesten ikke har lov til å gjøre noe som helst. For meg er det personlig – både fordi jeg er fra Iran og fordi jeg lever og ånder for fotball.

GJESTEKOMMENTAR: Landslaget i fotball har nå gitt sin støtte i kampen for kvinners frihet i Iran, et land der kvinner nesten ikke har lov til å gjøre noe som helst. For meg er det personlig – både fordi jeg er fra Iran og fordi jeg lever og ånder for fotball.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT