Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Tromsø IL og Lise Klaveness gir prispenger til migrantarbeiderorganisasjon

Idrettspolitikk.no: Fotballpresident Lise Klaveness og Tromsø IL fikk av Juristforbundet årets Rettsikkerhetspris for sitt arbeid med migrantarbeidere i Qatar. Tromsø IL fikk også prisen for sitt arbeid mot samehets. Prisen er på 100.000 kroner og de har nå valgt å gi prispengene til organisasjonen Migrant-Rights.Org.

Idrettspolitikk.no: Fotballpresident Lise Klaveness og Tromsø IL fikk av Juristforbundet årets Rettsikkerhetspris for sitt arbeid med migrantarbeidere i Qatar. Tromsø IL fikk også prisen for sitt arbeid mot samehets. Prisen er på 100.000 kroner og de har nå valgt å gi prispengene til organisasjonen Migrant-Rights.Org.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT