Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Arven etter fotball-EM i England»

KOMMENTAR: Rett etter at det engelske landslaget kvalifiserte seg til EM-finalen på Wembley og pressen og store deler av dem som følger med på kvinnefotball var i ekstase over kvaliteten på spillet og publikumsoppslutningen under mesterskapet, kom Arsenal- og England-legenden Ian Wright med uttalelser til ettertanke.

KOMMENTAR: Rett etter at det engelske landslaget kvalifiserte seg til EM-finalen på Wembley og pressen og store deler av dem som følger med på kvinnefotball var i ekstase over kvaliteten på spillet og publikumsoppslutningen under mesterskapet, kom Arsenal- og England-legenden Ian Wright med uttalelser til ettertanke.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT