Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Norges svømmeforbund stemte blankt om transpersoner

Idrettspolitikk.no. I helgen vedtok Det internasjonale svømmeforbundet (FINA) på sin ekstraordinære kongress i Budapest i Ungarn nye regler for transpersoner. Presidenten i Norges svømmeforbund (NSF) er svært misfornøyd med prosessen.

Idrettspolitikk.no. I helgen vedtok Det internasjonale svømmeforbundet (FINA) på sin ekstraordinære kongress i Budapest i Ungarn nye regler for transpersoner. Presidenten i Norges svømmeforbund (NSF) er svært misfornøyd med prosessen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT