Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Når migrantarbeiderne i Qatar forteller sannheten

I ørkenen nord for Doha/Oslo (Idrettspolitikk.no/Fotball.TV): Vi har kjørt i snart en time på motorvei ut av Doha og et par kilometer på en mer ruglete sidevei. Den milde kvinnestemmen på GPSen til taxisjåføren vår Andrew fra Uganda har flere ganger advart om at vi er langt over fartsgrensen.

I ørkenen nord for Doha/Oslo (Idrettspolitikk.no/Fotball.TV): Vi har kjørt i snart en time på motorvei ut av Doha og et par kilometer på en mer ruglete sidevei. Den milde kvinnestemmen på GPSen til taxisjåføren vår Andrew fra Uganda har flere ganger advart om at vi er langt over fartsgrensen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT