Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Historisk tale av Lise Klaveness på FIFA-kongressen i Doha»

KOMMENTAR: Doha Exhibition and Convention Center, Qatar (Idrettspolitikk.no/Fotball.TV): Det var en glad og lettet Lise Klaveness som gikk ned fra talerstolen på FIFA-kongressen i Doha. Talen var spilt inn til FIFA allerede i november, den har vært finpusset i mange uker og en liten stund fryktet NFF at FIFA ville sabotere den.

KOMMENTAR: Doha Exhibition and Convention Center, Qatar (Idrettspolitikk.no/Fotball.TV): Det var en glad og lettet Lise Klaveness som gikk ned fra talerstolen på FIFA-kongressen i Doha. Talen var spilt inn til FIFA allerede i november, den har vært finpusset i mange uker og en liten stund fryktet NFF at FIFA ville sabotere den.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT