Annonsere her
spot_img

«Idretten må ikke bidra til hat»

KOMMENTAR: Norway Cup har bestemt seg for at russiske og hviterussiske lag ikke får melde seg på årets turnering. I en pressemelding skriver de at de stiller seg bak Norges Idrettsforbunds oppfordring om utestengelse av russiske og hviterussiske utøvere. Er dette en riktig avgjørelse?

KOMMENTAR: Norway Cup har bestemt seg for at russiske og hviterussiske lag ikke får melde seg på årets turnering. I en pressemelding skriver de at de stiller seg bak Norges Idrettsforbunds oppfordring om utestengelse av russiske og hviterussiske utøvere. Er dette en riktig avgjørelse?

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT