Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Den brutale sportsvaskinga»

KOMMENTAR: Ukas mest alvorlige hendelse i presse-Norge er trusselen fra et norsk advokatkontor, på vegne av VM-arrangøren i Qatar, om å saksøke fotballmagasinet Josimar hvis de ikke trekker tilbake deler av en artikkel som avslører mektige personer i Qatar. Dette er en flik av den møkkete sportsvaskinga.

KOMMENTAR: Ukas mest alvorlige hendelse i presse-Norge er trusselen fra et norsk advokatkontor, på vegne av VM-arrangøren i Qatar, om å saksøke fotballmagasinet Josimar hvis de ikke trekker tilbake deler av en artikkel som avslører mektige personer i Qatar. Dette er en flik av den møkkete sportsvaskinga.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT