Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Regnbueflagget er ikke propaganda»

KOMMENTAR: Ikke uventet ble det bråk da RBK-trener Åge Hareide kalte Pride propaganda og sa at han ønsket å holde idretten og fotballen helt fri for politikk og andre propagandasaker. I denne saken som i fotballen for øvrig er det viktig å ta ballen og ikke personen.

KOMMENTAR: Ikke uventet ble det bråk da RBK-trener Åge Hareide kalte Pride propaganda og sa at han ønsket å holde idretten og fotballen helt fri for politikk og andre propagandasaker. I denne saken som i fotballen for øvrig er det viktig å ta ballen og ikke personen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT