Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

FIFA-president Gianni Infantino bruker Saudi-Arabia for å knekke UEFA

KOMMENTAR: Denne uken arrangerer FIFA sin 71. kongress. Det pleier å være lite debatt på slike kongresser, men denne gang er det ventet at det saudiske fotballforbundet får det til. De har foreslått at fotball-VM for menn og kvinner skal spilles annethvert år. Dette er nok en gang en krigserklæring mot UEFA.

KOMMENTAR: Denne uken arrangerer FIFA sin 71. kongress. Det pleier å være lite debatt på slike kongresser, men denne gang er det ventet at det saudiske fotballforbundet får det til. De har foreslått at fotball-VM for menn og kvinner skal spilles annethvert år. Dette er nok en gang en krigserklæring mot UEFA.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT