Frontrunner Publishing
spot_img

«Qatar den store vinneren da Superliga-prosjektet sprakk»

KOMMENTAR: Det tok kun 48 timer fra de tolv klubbene sendte ut en pressemelding om at de hadde etablert en superliga som skulle konkurrere med Champions League til hele prosjektet lå dødt. Og da kruttrøyken hadde lagt seg var det en mann som sto igjen som seierherre: Nasser Al-Khelaifi fra Qatar.

KOMMENTAR: Det tok kun 48 timer fra de tolv klubbene sendte ut en pressemelding om at de hadde etablert en superliga som skulle konkurrere med Champions League til hele prosjektet lå dødt. Og da kruttrøyken hadde lagt seg var det en mann som sto igjen som seierherre: Nasser Al-Khelaifi fra Qatar.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT