Anmeldelser

«Steffen – Arven etter Ivers»

DOKUMENTARANMELDELSE: TV-dokumentaren «Steffen – Arven etter Ivers» gir oss et rørende innblikk i et far-sønn-forhold og vi får ta del i en historie om svik, lengsel, skuffelser, drømmer og forsoning. Men vi kunne godt ha fått mer.

Det er journalist og Eurosport-kommentator Vegard Flemmen Vaagbø som har laget portrettet av Odd og Steffen Iversen, sett gjennom Steffen Iversens øyne.

Se Steffen – Arven etter Ivers» her

Det har blitt en fin time med historier om far og sønn, der det bærende temaet er hvordan en sønn kan leve opp til sin fars prestasjoner på fotballbanen, og der den sinkende problemstillingen er om sønnen kommer til å møte de samme demonene som faren. Odd Iversen ble ødelagt av alkohol.

Det er vanskelig å sammenligne fotballprestasjonene til far og sønn. Odd Iversen er en av tidenes mestscorende i norsk fotball og regnet som en av tidenes største norske fotballspillere, mens Steffen Iversen har vunnet mer og nådd lenger både på klubblag og på landslaget.

Vi kan kanskje beskrive Odd Iversen individualisten og

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: