Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Michel Platini arrestert: Alt handler om Qatar»

KOMMENTAR: Et halvt år før den fire år lange suspensjonen av tidligere UEFA-president Michel Platini er over, blir han arrestert av fransk politi mistenkt for korrupsjon i forbindelse med tildelingen av VM til Qatar i 2022.

KOMMENTAR: Et halvt år før den fire år lange suspensjonen av tidligere UEFA-president Michel Platini er over, blir han arrestert av fransk politi mistenkt for korrupsjon i forbindelse med tildelingen av VM til Qatar i 2022.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT