Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Til glede for nye lesere – de beste idrettsromanene

BOKANMELDELSE: I 2011 fikk jeg på oppdrag av P2 å lage en liste over de fem beste idrettsromanene. Lista er selvfølgelig preget av hva jeg hadde oversikt over på den tida og mye har skjedd siden 2011, også i Norge. Det kan se ut som stadig flere norske, nordiske og europeiske forfattere tør å ta i bruk idrett som et virkemiddel og som tema i sine skjønnlitterære bøker. Det ultimate skiftet ville vært om Dag Solstad skrev en roman om trav og galopp.

BOKANMELDELSE: I 2011 fikk jeg på oppdrag av P2 å lage en liste over de fem beste idrettsromanene. Lista er selvfølgelig preget av hva jeg hadde oversikt over på den tida og mye har skjedd siden 2011, også i Norge. Det kan se ut som stadig flere norske, nordiske og europeiske forfattere tør å ta i bruk idrett som et virkemiddel og som tema i sine skjønnlitterære bøker. Det ultimate skiftet ville vært om Dag Solstad skrev en roman om trav og galopp.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT